Home > Het Beroep > De bedrijfsrevisor > Vacatures en overnames > moore stephens zoekt director audit

Moore Stephens zoekt director audit

15 mei 2018

​Functie

Als Director Audit sta je in voor het aansturen, coördineren en verder uitbouwen van de auditafdeling teneinde om zo de interne werking te bevorderen en een kwaliteitsvolle dienstverlening aan klanten te garanderen.
 
  • Beheer kwaliteit dienstverlening
Je reviseert en neemt eindverantwoordelijkheid over de kwaliteit van éénmalige en mandaatopdrachten die je teamleden voorbereiden. Je staat hen bij in de uitwerking van klantendossiers met een grote complexiteit, impact of vereiste specialisatie en je kijkt toe op het naleven van de kwaliteitsprocedures en wettelijke bepalingen bij de opdrachtuitvoering.
 
  • People management
Je zorgt ervoor dat de team- en organisatiedoelstellingen bereikt worden door een efficiënte en doeltreffende werkorganisatie.  Je stuurt een team van een 4-tal personen aan en je staat in voor het plannen en toewijzen van de opdrachten. Je volgt je medewerkers op in hun dagelijkse werkzaamheden en motiveert hen. Je voert functioneringsgesprekken en coacht hen bij de uitbouw van hun loopbaan.
 
  • Financiële verantwoordelijkheid
Je bepaalt de budgetteringen van opdrachten en waakt erover dat deze gerespecteerd worden. Je volgt de financiële rapportering van klantendossiers op en je bent verantwoordelijk voor de kwartaalcijfers. Verder zet je mee je schouders onder het algemeen beleid.
 
  • Commerciële contacten onderhouden en verder ontwikkelen
Je garandeert de klantentevredenheid met het oog op klantenbinding en het ontwikkelen van nieuwe business via bestaande en nieuwe klantencontacten. 
 

Profiel

  • Je beschikt over een masterdiploma Handelsingenieur, Toegepaste Economische Wetenschappen of gelijkwaardig. Dit vul je aan met een erkenning IBR (bedrijfsrevisor) en aantoonbare werkervaring in financiële audit.
  • Je beschikt voer goede people management vaardigheden en je hebt goesting om samen met je team successen te boeken en te groeien.
  • Een sterke ondernemerszin en cliëntgerichtheid vervolledigen je profiel.

Interesse ?

Stuur je kandidatuur aan
Moore Stephens | Esplanade 1 -1020 Brussel
  • ICCI - Informatiecentrum voor het bedrijfsrevisoraat