Home > Het Instituut > Actualiteit > Nationaal > Kennismaking met de subsidiedatabank

Bezoek de stand van Connect op Forum for the Future: kennismaking met de subsidiedatabank

20 november 2018
​Via het Connect-project is het mogelijk om een gratis incompany-opleiding aan te vragen. Tijdens deze opleiding legt een bedrijfsadviseur van Vlaio een stukje van de subsidie-databank uit, en gaat u aan de slag met enkele casestudies. Op die manier maakt u onmiddellijk gebruik van de subsidiedatabank en ontstaat de reflex om meer gebruik te maken van deze bron van informatie om klanten-ondernemers hierover te adviseren.

Door de veelheid aan mogelijkheden is het niet altijd gemakkelijk om alle subsidies te kennen. Het kan wel interessant zijn om enkele kernwoorden te onthouden. Als een klant over iets spreekt kan het kernwoord een belletje doen rinkelen en kan misschien nader informeren interessant zijn.

Volgende trefwoorden kunnen een belletje doen rinkelen om aan mogelijke subsidiemaatregelen te denken: starten, investeren, financieren, innoveren, tewerkstelling, opleiden, duurzaam ondernemen, internationaal ondernemen.

Tijdens de pitching-momenten zullen het Connect-project en de diverse activiteiten worden toegelicht. Dit zal u nog meer overtuigen van de noodzaak om uw klanten te sensibiliseren om te durven kijken naar subsidie, coachings- of begeleidingstrajecten. KMO-portefeuille en Hinderpremie zijn reeds gekend, omdat ze zeker toegankelijk zijn voor de Kmo. Maar ook vele andere subsidiemogelijkheden zijn er voor starters, groeiers, … Idem voor de coachings- en adviestrajecten.
Ondernemers op een kantelmoment, zowel structureel als organisatorisch, als in kader van ecologische vernieuwingen/veranderingen in de onderneming, kunnen mogelijk subsidies aanvragen.

Overtuigd? Extra info nodig? Laat u inspireren via de pitching of kom langs op de stand van Connect voor meer informatie.

Forum for the Future, 21&22 november 2018, Brussels Expo, paleis 11.

Alle info op: www.connect.vlaanderen
Alle vragen: info@connect.vlaanderen
  • ICCI - Informatiecentrum voor het bedrijfsrevisoraat