De Roover & C° Bedrijfsrevisoren zoekt auditor & accountant

15 oktober 2019

De Roover & C° Bedrijfsrevisoren breidt uit en is daarvoor op zoek naar een auditor & accountant om haar team te versterken

Ons groeiende kantoor De Roover in Haacht telt momenteel 7 medewerkers en is voornamelijk gespecialiseerd in audit en revisorale opdrachten, met expertise in domeinen als fiscaliteit, financiën en vennootschapsrecht.

Ben jij Gedreven? Leergierig? Werk je graag in teamverband? Maar heb je toch je eigen uitdagingen nodig? En, last but not least, heb jij een passie voor financiën? Is het antwoord 5 keer JA, dan ben jij de persoon die wij zoeken!

De Functie

Na een inwerkperiode werk je mee aan een aantal commissarismandaten binnen het klantennetwerk van het kantoor. Je wordt ook betrokken bij eenmalige consultancy opdrachten. De thema's die daarbij worden behandeld zijn bijzonder verscheiden wat je de kans biedt om ervaring op te doen in een waaier van domeinen als inbreng in natura, fusies en splitsingen,  waardebepaling ondernemingen, due diligence, …  Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Ons kantoor heeft een informele sfeer gekoppeld aan een hoge kwaliteitsstandaard. Binnen het kantoor bieden we je de kans om expertise te ontwikkelen in een veelheid van domeinen. Je combineert een positie als zelfstandige met de professionele omkadering van ons kantoor en de expertise van je collega's. Je krijgt een attractieve financiële verloning met de mogelijkheid tot doorgroei en participatie. 

Je Profiel

Je hebt een hogere opleiding genoten in een economische of juridische richting. Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een functie als auditor of interne financiële controle van een bedrijf. Het is een pluspunt indien je reeds revisor bent of interesse hebt om de stage van revisor aan te vatten.

De Roover & C° Bedrijfsrevisoren - A unique blend of talent working for you!