RSM Belgium zoekt een audit manager

21 mei 2019

Biedt je huidige job je geen nieuwe uitdagingen meer ? Worden je inspanningen niet voldoende meer beloond? Of is het gewoon tijd voor een nieuwe stap in je carrière ?

RSM Belgium staat garant voor uw succes, via professionalisme en integriteit.

Door onze sterke groei zijn we dringend op zoek naar talentvolle, meertalige professionals:

Audit Manager

Voor onze kantoren te Antwerpen, Aalst en Zaventem.

Profiel

We zoeken professionals met grote zin voor initiatief. Naast het uitvoeren van hoogstaande financiële audits, word je ook een adviseur voor onze cliënten. Je kunt zelfstandig werken en tegelijk ook het werken in teamverband dynamiseren.  Je beschikt over de nodige interesse in informatica audit-tools. Daarnaast verwachten we een universitair diploma en een goede talenkennis ( Nederlands, Frans, Engels) . Je hebt je titel als bedrijfsrevisor behaald of zit in je derde jaar stage.

Takenpakket

Je coördineert en leidt auditopdrachten in toepassing van de ISA normering en met de nodige aandacht voor kwaliteit, efficiëntie en rendabiliteit. Je zorgt voor een optimale communicatie met het auditteam en met de tekenende vennoot. Je rapporteert tijdig aan de  vennoot de mogelijke issues of belangrijke zwakheden in de interne controle. Bovendien ben je het aanspreekpunt bij de klant voor technische problemen en zorg je voor een hoogwaardige dienstverlening.

Aanbod

Je mag rekenen op een boeiende functie in een dynamisch team. Je jobinhoud bestaat uit gevarieerde opdrachten in een internationale omgeving. In onze open bedrijfscultuur ontstaan daarbij elke dag nieuwe opportuniteiten. Ons programma van permanente bijscholing zal uw carrière boosten Bovendien bieden we een aantrekkelijk salarispakket met belangrijke extralegale voordelen.