RSM Belgium zoekt ervaren auditors (3 tot 5 jaar ervaring)

21 februari 2019

Biedt je huidige job je geen nieuwe uitdagingen meer ? Worden je inspanningen niet voldoende meer beloond? Of is het gewoon tijd voor een nieuwe stap in je carrière ?
 
RSM Belgium staat garant voor uw succes, via professionalisme en integriteit.

Door onze sterke groei zijn we dringend op zoek naar talentvolle professionals:

Ervaren auditors (3 tot 5 jaar ervaring)

Voor onze kantoren te Aalst, Antwerpen en Zaventem.
 

Profiel

We zoeken professionals met grote zin voor initiatief. Naast het uitvoeren van hoogstaande financiële audits, word je ook rechtstreeks adviseur voor onze cliënten. Zelfstandig werken is een must, maar ook het functioneren in teamverband. Je beschikt over de nodige interesse in informatica audit-tools. Daarnaast verwachten we natuurlijk een ondernemingsgericht universitair diploma.
 

Takenpakket

Je behartigt de audit-dossiers van nationale en internationale klanten. Je waakt over de facturatie en de rendabiliteit. Als teamverantwoordelijke controleer je de werkzaamheden van je medewerkers en evalueert ze ‘on the job’.
 

Aanbod

Je mag rekenen op een boeiende functie in een dynamisch team. Je jobinhoud bestaat uit gevarieerde opdrachten in een internationale omgeving. In onze open bedrijfscultuur ontstaan daarbij elke dag nieuwe opportuniteiten. Via permanente bijscholing zit je carrière bij ons in de lift! Bovendien bieden we een aantrekkelijk salarispakket met belangrijke extralegale voordelen.