RSM Belgium zoekt junior auditors met pit!

21 februari 2019

RSM Belgium staat garant voor uw succes, via professionalisme en integriteit.

Door onze sterke groei zijn we dringend op zoek naar talentvolle, tweetalige professionals:

Junior auditors met pit!

Voor onze kantoren te Aalst, Antwerpen, Charleroi en Zaventem.

Profiel

Ben je een dynamische en communicatieve persoonlijkheid, met een onweerstaanbare drang om doelen te realiseren? Zie je het bedrijfsrevisoraat ook als roeping?
We zoeken professionals met grote zin voor initiatief. Naast het deelnemen in hoogstaande financiële audits, word je ook rechtstreeks adviseur voor onze cliënten. RSM Belgium zorgt zo voor je carrière en meer: we zoeken professionals die in de toekomst onze associatie mee uibouwen. Zelfstandig werken is een must, maar ook het functioneren in teamverband.
Je beschikt over de nodige interesse in informatica audit-tools. Daarnaast verwachten we een ondernemingsgericht universitair diploma. Of je bent afgestudeerd in boekhouding, en je bent klaar om via avondcursus te specialiseren. Ook is een behoorlijke talenkennis belangrijk (naast het Nederlands zijn zowel Engels en Frans een grote plus).

Takenpakket

Onder toezicht van je manager of vennoot behartig je de audit-dossiers van zowel nationale als internationale klanten. Je voert de controlewerkzaamheden uit bij de klant en op het kantoor, waar je steeds kan rekenen op een team van ervaren specialisten.

Aanbieding

Je mag rekenen op een boeiende functie in een dynamisch team. Je jobinhoud bestaat uit gevarieerde opdrachten in een internationale omgeving. In onze open bedrijfscultuur ontstaan daarbij elke dag nieuwe opportuniteiten. Via permanente bijscholing en mogelijke IBR stage zit je carrière bij ons in de lift! Bovendien bieden we een aantrekkelijk salarispakket met belangrijke extralegale voordelen.