Home > Stage > Toegang tot de stage > Inschrijven

Inschrijving toelatingsexamen

​Indien u zich voor het toelatingsexamen wenst in te schrijven, gelieve het inschrijvingsformulier volledig ingevuld via het e-loket van deze website te richten aan het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dit vóór 30 juni 2016.

Gelieve te noteren dat wij sinds 24 mei 2011 werken met een elektronische versie van de tabel, die volgens de oude procedure manueel moest worden ingevuld en gevalideerd door de onderwijsinstelling. In de huidige procedure is de tabel geïntegreerd in het inschrijvingsformulier en dienen alle cursussen elektronisch te worden ingevuld door de student en dienen de inschrijvingsformulieren daarna te worden gevalideerd door de onderwijsinstelling.

Hieronder vindt u een handleiding voor het invullen van deze elektronische tabel. Wij nodigen u uit om, vooraleer in te schrijven, deze handleiding door te nemen.

Via onderstaande applicatie kunt u een overzicht bekomen van mogelijke vrijstellingen voor het IBR-toelatingsexamen en dit op basis van de cursussen gevolgd tijdens uw universitair parcours. Gelieve te noteren dat het steeds een simulatie betreft en geenszins een definitief examenprogramma is.

​The IBR-IRE is a full member of the Common Content Project, a collaboration of ten European leading accountancy Institutes who work together to bring their professional qualifications togetherDienst Toegang tot het beroep
Contact

T. 02/512.51.36
F. 02/512.78.86
E.

 

Sandra HOVART
Management assistant
T. 02/509.00.08
E.

Hilde MEEUSSEN
Management assistant
T. 02/509.00.21
E.

Astrid VAN DROOGENBROECK
Diensthoofd
T. 02/509.00.07
E.

  • ICCI - Informatiecentrum voor het bedrijfsrevisoraat