Home > Vorming & Events > Agenda > Sustainability Award

Andere events
Awards for Best Belgian Sustainability Reports: 29/11/2016 - schrijf u nu in!

 
29
nov
2016

Voor expertise en innovatie in duurzaamheidsverslagen: Reserveer nu uw plaats!


De Awards 2016 worden op 29 november 2016 uitgereikt door Minister van Duurzame Ontwikkeling, Mevrouw Marie-Christine MARGHEM,te Brussel in het ING Hoofdkantoor. Dit gebeurt in aanwezigheid van 250 CEO's, CFO's, CSR managers, communicatieverantwoordelijken van verschillende KMO's, grote bedrijven, NGO's, FOD, scholen en van tal van andere organisaties.

Ontmoet tijdens dit networking event de organisaties die op transparante en innovatieve wijze communiceren omtrent hun economische, sociale en milieu ambities en resultaten. Tijdens dit exclusief jaarlijks evenement worden zowel grote ondernemingen, middelgrote en kleine ondernemingen, als andere organisaties bekroond.

Ontdek de impact van de door de VN in 2015 aangenomen Sustainable Developement Goals op de duurzaamheidsverslagen, die zullen worden toegelicht door de heer Richard Hewitt, lid van het Europees Parlement.

Leer uit de ervaring van de winnaars van de Awards 2016 en ontdek tijdens een debat waar ze aan het word zullen komen de redenen waarom zij op transparente wijze communiceren over hun niet financiële informatie.

Met de steun van, onder andere, het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling, beloont het Instituut van de Bedrijfsrevisoren de organisaties die door hun expertise, hun know how, hun innovatie en transparantie in hun duurzaamheidsverslag uitblinken.

Bereikbaar met het openbaar vervoer:
  • www.villo.be | halte Troon
  • Metro lijnen 2 en 6| halte Troon
  • Bus: 22, 27, 34, 38, 64, 80, 95 | halte Troon

Reserveer nu uw plaats voor de Awards for Best Belgian Sustainability Reports 2016!

Meer info op www.sustainabilityreports.be

Datum
Van dinsdag 29/11/2016 t.e.m. Object reference not set to an instance of an object.
Uur
17.00-18.45
Land
BE
Prijs
€ 0,00
Locatie
ING Hoofdkantoor
Marnixlaan 24
1000 Brussel
Spreker(s)
Code
 
Taal
  • ICCI - Informatiecentrum voor het bedrijfsrevisoraat