Home > Vorming & Events > Agenda > Sustainability Award

Andere events
Awards for Best Belgian Sustainability Reports: Nieuwe datum - schrijf u nu in!

 
12
jan
2016
De Awards for Best Belgian Sustainability Reports 2015 belonen de ondernemingen en andere entiteiten die naast hun financieel-economische gegevens ook op een transparante manier rapporteren over hun maatschappelijke welzijnsaspecten en hun impact op het milieu.

Deze prijzen, georganiseerd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, worden jaarlijks toegekend door een onafhankelijke jury.

Reserveer nu uw plaats voor de Awards for Best Belgian Sustainability Reports 2015!

Wissel uw best practices uit tijdens één van de 4 workshops met als thema's:
  • de "Sustainable Development Goals compass",
  • "Transparantie over de waardeketen",
  • "Duurzaamheidsverslaggeving in de publieke sector" , en
  • "Een eerste GRI-duurzaamheidsverslag: wat hebben we nu geleerd?" NEW
Leer vanop de eerste rij wat de doelstelling en inhoud is van de nieuwe Europese richtlijn omtrent niet-financiële informatie, u toegelicht door onze keynote speaker, de heer Nicolas Bernier Abad, Policy Officer, Accounting and Financial Reporting, DG FISMA, Europese Commissie. Neem deel aan het debat over de impact van de richtlijn op België.

Met de steun van, onder andere, het Federaal Instituut voor Duurzame Ontwikkeling, beloont het Instituut van de Bedrijfsrevisoren de organisaties die door hun expertise, hun know-how,  hun innovatie en transparantie in hun duurzaamheidsverslag uitblinken.

De Awards 2015 worden uitgereikt door Minister van Duurzame Ontwikkeling, Mevrouw Marie-Christine MARGHEM, tijdens het networking event te Brussel (in de KBC-hoofdkantoren) in aanwezigheid van 250 CEO’s, CFO’s, CSR managers, communicatieverantwoordelijken van verschillende KMO’s, grote bedrijven, NGO’s, Federale Overheidsdiensten, scholen en andere organisaties.

Alle overige informatie op www.sustainabilityreports.be

Datum
Van dinsdag 12/01/2016 t.e.m. Object reference not set to an instance of an object.
Uur
14.00-19.00
Land
BE
Prijs
€ 0,00
Locatie
KBC Hoofdkantoor, Brussel
Spreker(s)
Code
 
  • ICCI - Informatiecentrum voor het bedrijfsrevisoraat