8 september 2015

In juni 2015 bundelden KAURI en Business & Society hun krachten in The Shift, een nieuw Belgisch netwerk voor duurzaamheid.  Hoofddoel van The Shift is, samen met haar leden en partners, de transitie naar een duurzamere maatschappij en economie te realiseren.

Het netwerk, waarvan het IBR deel uitmaakt in het kader van haar initiatieven rond duurzaam rapporteren, verbindt zo’n 330-tal bedrijven, NGO’s, academische instellingen en overheidsdepartementen en is het nationaal contactpunt voor CSR Europe en de World Business Council for Sustainable Development.

Alle leden en partnerorganisaties van The Shift verbinden er zich toe om innovatieve oplossingen uit te werken rond de grootste uitdagingen voor ons leefmilieu, onze maatschappij en onze economie.

The Shift ondersteunt het IBR in de organisatie van de Awards for Best Belgian Sustainability Reports. De organisatie van deze jaarlijkse Awards is een uitstekend voorbeeld van een dergelijk innovatief project.

Gerelateerd

Doet uw organisatie veel inspanningen rond duurzaamheid en rapporteert ze hier ook over? Neem dan deel aan onze 21ste editie van de Awards for Best Belgian Sustainability Reports!

ESG - De richtlijn inzake duurzaamheidsverslaggeving: welke veranderingen mag men verwachten?

Stéphanie Quintart, Adviseur dienst vaktechniek IBR 

Awards for Best Belgian Sustainability Reports: volg op 26 januari 2021 de live streaming en stem mee!