19 april 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het vormingsprogramma voor 2024 - 2025 beschikbaar is! U kunt de volledige lijst van vormingsactiviteiten vinden in de vormingskalender op zowel de website van het ICCI als die van het IBR. Bovendien houden we u regelmatig op de hoogte van de aankomende vormingsactiviteiten via de nieuwsbrief van het IBR.

Dit programma voor 2024 - 2025 omvat meer dan 100 seminaries, die zowel online als live zullen plaatsvinden. Een aanzienlijk deel van de webinars is "on demand" beschikbaar, zodat u zelf kunt bepalen wanneer deze het beste in uw agenda passen. Veel van deze webinars on demand zijn nu al beschikbaar; na inschrijving ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsmail met een link naar de opname. Sommige opnames zijn nog gepland voor de komende maanden. U kunt zich nu al inschrijven voor deze webinars en ontvangt een e-mail met de link zodra de opname beschikbaar is. Het moment dat deze webinars on demand beschikbaar zullen worden, vermelden we steeds in de beschrijving van de inhoud van de webinar.

In het vormingsprogramma voor 2024-2025 introduceren we enkele nieuwigheden, zoals de derde cyclus van de ESG-opleidingen die nu ook on demand beschikbaar worden gesteld, een korte webinar "Hot topics: normen en adviezen van het IBR" en een live seminarie "WVV: Capita Selecta". Uiteraard zijn ook de klassieke onderwerpen die relevant zijn voor het beroep opgenomen, zoals consolidatie, fiscaliteit, recht (inclusief WVV), informatica, plichtenleer en AML, de ISA's, IAS/IFRS en een workshop over soft skills.

De bestaande ESG-vormingen blijven voorlopig on demand beschikbaar en zullen later dit jaar worden bijgewerkt.

We willen graag alle sprekers en medewerkers die hebben bijgedragen aan deze vormingsactiviteiten hartelijk bedanken. Onze dank gaat ook uit naar de leden van de Commissie Vorming voor het samenstellen van dit evenwichtige vormingsprogramma en naar de medewerkers van het IBR voor hun professionele begeleiding van de vormingsactiviteiten.

Gerelateerd

Mededeling 2024/11: Erkenning voor het verstrekken van assurance over duurzaamheidsinformatie - vereisten voor de permanente vorming

Basisopleiding 2024 voor de economische beroepen inzake de juridische kennis voor gerechtsdeskundigen

Permanente vorming voor gerechtsdeskundigen Programma 2024