4 februari 2022

Fernand Maillard, bedrijfsrevisor

 

ADIC (association chrétienne des cadres et des dirigeants) organiseert in de loop van 2022, samen met UNIAPAC en ISS, een reeks van 6 conferenties/vergaderingen “Leading Together for Communiting Building”  over het thema DIALOOG als waarde en methode voor een wereld in verandering.

Het initiatief wordt onder andere gesteund door Etienne de Callataÿ en Bruno Colmant.

De sessies zijn bedoeld voor managers van bedrijven, verenigingen en organisaties die de positieve kracht van de dialoog willen gebruiken als hefboom voor verandering, en zullen concepten en instrumenten aanreiken die ook kunnen worden gehanteerd in hun persoonlijk, sociaal en burgerlijk leven.

De cyclus zal de vorm aannemen van 5 conferenties in de vroege ochtend (7.30 tot 9.00 uur) live of via zoom, gevolgd door een 6de op zaterdagochtend, met 2 diner-debatten van 18u30 tot 22u00. U vindt het programma via de link naar de website van Leading Together (de eerste conferentie vindt plaats op 11 februari en niet op 10 februari)

Voor meer informatie: www.leading-together.be  of info@leading-together.be.

Dit is een goede gelegenheid om buiten de geëffende paden van onze gebruikelijke technische opleidingen te treden en onszelf wat nuttige stof tot persoonlijke reflectie te geven!

 

Gerelateerd

ITAA organiseert een opleiding inzake de juridische kennis voor gerechtsdeskundigen (2023)

ISQM 1: Het ICCI voorziet nieuwe opleidingen

Mededeling 2022/10: Aandachtspunten met betrekking tot de nieuwe norm permanente vorming