18 oktober 2022

De Awards for Best Belgian Sustainability Reports belonen organisaties die, naast hun financiële gegevens, ook op een transparante manier communiceren over hun sociale, governance- en milieugebonden activiteiten (ESG-criteria).

Duurzame ontwikkeling is één van de grote uitdagingen van onze tijd. Met deze prijs wil het IBR alle in België actieve organisaties bewuster maken en aanmoedigen om de beste voorbeelden inzake duurzaamheidsrapportering te volgen.

Publiceert uw organisatie al een dergelijk verslag en wil u graag kennis nemen van de ‘best practices’ op dat gebied in België?

Bent u geïnteresseerd in duurzaamheidsrapportering en wil u graag de belangrijkste aandachtspunten en uitdagingen kennen?

Bent u bedrijfsrevisor en wil u uw klanten helpen zich voor te bereiden op de komst van de Europese Richtlijn inzake duurzaamheidsverslaggeving (CSRD) en klaar zijn voor de uitdagingen die de controle van niet-financiële rapportering met zich meebrengt?

Kom dan op 29 november 2022 naar de uitreiking van de Awards for Best Belgian Sustainability Reports, een organisatie van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Tijdens dit unieke netwerkevent ontdekt u welke organisaties in ons land koplopers zijn op het vlak van duurzaamheidsverslaggeving en hoort u wat deskundigen hierover te zeggen hebben.

Op de dag van de uitreiking zal het publiek worden gevraagd te stemmen voor de winnaars in de categorie "Best Impact Sustainability Reports". De genomineerd organisaties worden binnenkort bekendgemaakt! Bekijk hier de verslagen van de organisaties die het tegen elkaar opnemen in deze 21ste editie.

Bezoek onze website om het programma van de ceremonie te ontdekken en u in te schrijven.

Volg ons ook op LinkedIn!

Gerelateerd

De Winning and Vandemoortele are the winners of the Awards for Best Belgian Sustainability Reports with best impact

IBR bekroond voor de Awards for Best Belgian Sustainability Reports

Doet uw organisatie veel inspanningen rond duurzaamheid en rapporteert ze hier ook over? Neem dan deel aan onze 21ste editie van de Awards for Best Belgian Sustainability Reports!