28 september 2023

Zoals eerder aangekondigd, worden alle seminaries uit de eerste en tweede vormingscylus ESG ook als webinar on demand aangeboden.

Wij hebben dan ook het genoegen om u hierbij te bevestigen dat u vanaf vandaag de seminaries uit de eerste cyclus (de seminaries die doorgingen in mei-juni van dit jaar) online kan bekijken. Vanaf 26 oktober kan u ook alle seminaries uit de tweede cyclus bekijken.

Om het u gemakkelijker te maken geven we u hierover graag wat praktische richtlijnen mee.

De inschrijving voor deze webinars verloopt zoals altijd via het portaal. In de bevestigingsmail vindt u de link terug naar de sessie die u wenst te volgen.

Wanneer u op de link klikt, komt u op volgend scherm:


In het dropdown menu kiest u voor IBR-IRE B2C. Daarna klikt u op sign inVervolgens logt u in met de gegevens die u gebruikt om op het portaal in te loggen en klikt u opnieuw op sign in.


Op het volgende scherm vindt u dan de gevraagde webinar. Deze is in verschillende hoofdstukken verdeeld. Tijdens de eerste keer dat u kijkt, kan u niet versneld verder spoelen, vanaf de tweede keer kan dit wel.

Zoals u van onze webinars gewoon bent, zal uw aandacht getoetst worden aan de hand van enkele quizvragen.

Steeds op de laatste dag van elke maand worden de vormingsuren gekoppeld aan uw deelname aan de webinars on demand, in het portaal opgeladen. Geen zorgen dus wanneer u na het bekijken van een webinar on demand niet meteen uw vormingsuren ziet verschijnen.

Mocht u hierover vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de dienst IT of de dienst Vorming van het IBR, zij helpen u graag verder!

 

Gerelateerd

Audit van duurzaamheidsverslaggeving: uitdagingen, valkuilen en opportuniteiten

Marc Daelman en Mieke Van Leeuwe, bedrijfsrevisoren

IBR: Openstelling assurancemarkt voor duurzaamheidsrapporten zeker mogelijk, maar zelfde kwaliteitsvereisten voor alle spelers

VBO en IBR publiceren e-guide om grote ondernemingen te helpen bij hun ESG-rapportage