30 oktober 2023

We zijn trots om je de namen bekend te kunnen maken van de organisaties die genomineerd zijn voor de Best Impact Sustainability Report Awards, die uitgereikt zullen worden tijdens de Awards for Best Belgian Sustainability Reports op 28 november 2023. 

De jury heeft per organisatiecategorie twee rapporten geselecteerd die zich onderscheiden door hun kwaliteit. Tijdens de ceremonie krijgen de genomineerden de kans om hun rapportagestrategie voor te stellen en is het aan het publiek om de winnaars te kiezen. 

Hier zijn de genomineerden per categorie: 

Naast de winnaars die door het publiek worden gekozen, ontvangen twee andere organisaties die rechtstreeks door de wedstrijdjury zijn genomineerd een prijs tijdens de ceremonie. Dit zijn de prijs voor het beste eerste duurzaamheidsverslag en de prijs voor het meest creatieve en originele duurzaamheidsverslag. 

En vergeet niet dat er tijdens de ceremonie nog veel meer op het programma staat dan alleen de bekendmaking van de winnaars. Er zal een debat zijn over CSRD in de praktijk en de laatste trends in duurzaamheidsverslaggeving. Het volledige programma voor de avond is hier beschikbaar. 

Woon je graag de prijsuitreiking bij? Schrijf je hier snel in. 

Gerelateerd

Record turnout for this year’s ceremony of the Awards for Best Belgian Sustainability Reports where Umicore, VPK Group and VUB were awarded best impact sustainability reports by the audience

Workshops Awards: schrijf je nu in!

Schrijf u in voor de uitreiking van de Awards for Best Belgian Sustainability Reports