17 februari 2023

Bron : Vlerick Business School

 

Doelstelling

Het Centre for Mergers, Acquisitions and Buyouts van Vlerick Business School ontwikkelt en verspreidt kennis over best practices op het gebied van fusies en overnames - van het ontstaan tot de afronding van een deal, van financiering tot integratie. Daartoe brengt het jaarlijks de Belgische markt van fusies en overnames (M&A) in kaart door verschillende experts te bevragen.

Methode

De vragenlijst bestaat uit een beperkt aantal meerkeuze- en open vragen. De vragen hebben betrekking op het algemene klimaat, de financiering en de dealmaking van fusies en overnames in België. In dit onderzoek omvatten M&A transacties naast traditionele M&A's ook buy-outs, buy-ins en andere vormen van bedrijfsoverdrachten (maar geen IPO's).

Het invullen van de enquête neemt niet meer dan 15 minuten van uw tijd in beslag (Link naar de enquête: https://vlerick.eu.qualtrics.https://vlerick.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eDKTI40OxTFXCey

Deadline is 5 maart 2023.

Rapport

Op basis van de resultaten zal een rapport worden geschreven. Alle individuele gegevens uit deze studie zijn vertrouwelijk. Alleen geaggregeerde resultaten zullen worden gerapporteerd.

Wij danken u voor uw deelname aan dit onderzoek en kijken ernaar uit de resultaten met u te delen!

Als u vragen heeft over de monitor, kunt u altijd mailen naar mathieu.luypaert@vlerick.com.