5 juni 2020

Is uw organisatie transparant op het vlak van strategie en ‘non-financial performance’? Zien we een duidelijke afstemming van de strategie en interne & externe rapportering van indicatoren van uw organisatie op de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen vastgesteld door de VN?

Het Instituut van de Bedrijfsrevisoren reikt een Award uit aan organisaties die uitblinken door hun expertise en innovatie op het vlak van duurzaamheidsverslaggeving en die de focus leggen op de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (DOD) van de Verenigde Naties in het kader van Agenda 2030.

Ontdek de verschillende categorieën en stel u kandidaat tot en met vrijdag 18 september 2020 door het invullen van het online deelnameformulier, met toevoeging van uw rapport. De inschrijvingsvoorwaarden staan in de Code of Participation en de selectiecriteria.

De Awards zijn ook een gelegenheid voor het uitwisselen van goede praktijken in het licht van de duurzaamheidsuitdagingen die worden besproken tijdens een aantal workshops over actuele thema’s. Tot slot betreft het vooral een uniek networking event (in het hoofdkantoor van de KBC te Brussel) in aanwezigheid van meer dan 250 CEO’s, CFO’s, MVO-managers, communicatieverantwoordelijken van kmo’s, grote organisaties, ngo’s, federaties, FOD, scholen, enz.

compilation1
De winnaars van de Awards 2020 worden gehuldigd op dinsdag 26 januari 2021 na een live stemming door het publiek en een deskundigenjury. Naast het “beste eerste duurzaamheidsverslag” zal de jury dit jaar ook winnaars selecteren in 4 nieuwe categorieën: het verslag met de “Best Pioneering SDG 2030 Agenda”, “Best Stakeholder Inclusiveness and Engagement” en “Best creativity & originality”. In totaal worden minstens 7 organisaties bekroond en als voorbeeld gesteld.

Stel u hier kandidaat!

Meer informatie op de website van de Awards

Gerelateerd

De Winning and Vandemoortele are the winners of the Awards for Best Belgian Sustainability Reports with best impact

IBR bekroond voor de Awards for Best Belgian Sustainability Reports

Neem deel aan de uitreiking van de Awards for Best Belgian Sustainability Reports