28 maart 2024

Mis op 29 mei 2024 onze studienamiddag over ISQM niet. Kom van 13:00 tot 17:00 uur naar SPARKS, op een steenworp afstand van het Centraal Station van Brussel, voor een sessie gewijd aan de praktische toepassing van de monitoringfase en de jaarlijkse evaluatie van het systeem, evenals aan ISQM 2 Opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordeling (Engagement Quality Reviews - EQR). 

Mevrouw Ann De Roeck, secretaris-generaal van het College van toezicht op de bedrijfsrevisoren (CTR), zal ook aanwezig zijn om de verwachtingen van het College te verduidelijken en het verloop van de toekomstige kwaliteitscontroles te bespreken. Dit is een eenmalige kans om een diepgaand inzicht te krijgen in de regelgevende vereisten en processen met betrekking tot  ISQM. 

Om de belangrijkste bekommernissen van de beroepsbeoefenaars aan te pakken, nodigen wij u ook uit om actief deel te nemen door vooraf uw vragen te stellen aan de sprekers, meer bepaald aan het CTR. Stuur uw vragen vóór 20 april 2024 naar het e-mailadres tech@ibr-ire.be. De sprekers zullen zoveel mogelijk van die vragen tijdens het evenement proberen te beantwoorden. 

Mis deze kans niet om op de hoogte te blijven, uw vragen te stellen en uw kennis over ISQM te verdiepen. Bedrijfsrevisoren, stagiairs en medewerkers van auditkantoren kunnen zich hier inschrijven.

Gerelateerd

Studienamiddag ISQM

Roby Fele, Senior advisor Regelgeving IBR

De toepassing van ISQM 1: beoogde opdrachten

Inge Vanbeveren, adjunct-secretaris-generaal IBR

Het College publiceert de leidraad voor de kwaliteitscontrole 2023