29 mei 2019

Tijdens de algemene vergadering van 26 april jl. werd de organisatie van webinars in het vooruitzicht gesteld. We hebben snel actie ondernomen en zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat het seminarie “Going Concern” van 25 juni ook als webinar gevolgd kan worden. De spreker van dit seminarie is Lieven Acke, Raadslid en tevens voorzitter van het ICCI.

U kan dus kiezen om het seminarie live (in de lokalen van het IBR) of vanop eender welke locatie te volgen. Inschrijven voor de webinarversie is eenvoudig: klik op onderstaande link en vul de gevraagde gegevens in.

https://attendee.gotowebinar.com/register/7797107942564470283

Daarna wordt u een nieuwe (persoonlijke) link bezorgd waarmee u voor het seminarie kan inloggen.

De registratieprocedure verloopt via de pagina van BAB-BKR Antwerpen. Deze beroepsorganisatie heeft ruime ervaring verworven met het uitzenden van de seminaries die zij zelf verzorgen. Zij faciliteren het IBR bij dit testwebinar.

Mogen wij u wijzen op volgende richtlijnen:

  1. De u toegestuurde link is persoonlijk. Het delen van deze link wordt door ons geregistreerd en is verboden.
  2. Het systeem registreert of u het seminarie al dan niet actief volgt. Er worden slechts  vormingsuren IBR-ICCI toegekend indien u minstens 70% van de tijd actief volgt.
  3. Tijdens het seminarie worden op willekeurige tijdstippen eenvoudige vragen gesteld waarop u verplicht dient te antwoorden.
  4. Het IBR en BAB-BKR Antwerpen zijn niet verantwoordelijk voor technische problemen met persoonlijke computers, laptops of internetverbindingen.
  5. Na het webinar ontvangt u een evaluatieformulier. Mogen wij vragen dit in te vullen?
  6. Om alle inschrijvingen tijdig te verwerken én de organisatie van het seminarie niet in het gedrang te brengen vragen wij om ten laatste 24 uur voor de start van het webinar in te schrijven.

Wij raden aan om minstens 15 minuten voor aanvang van het seminarie in te loggen zodat u eventuele technische problemen kan opvangen voor de start van het seminarie. Mocht u tijdens het seminarie alsnog technische vragen of opmerkingen hebben, kan u deze steeds per mail doorsturen aan: webinar@bab-bkr.be.

Inhoudelijke vragen, gerelateerd aan het seminarie kan u stellen via de software waarmee het webinar wordt uitgezonden.

Wij rekenen erop dat dit testwebinar op voldoende belangstelling kan rekenen en succesvol verloopt, zodat we deze vorm van “leren vanop afstand” verder kunnen uitbouwen.

Gerelateerd