11 april 2024

De Algemene Vergadering van het IBR vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 april 2024 om 8u30 (onthaal vanaf 8u) in het auditorium van BNP Paribas Fortis, Kanselarijstraat 1, 1000 Brussel.

De administratieve zitting vangt aan om 8u30. Naast de gebruikelijke voorstelling van de rekeningen, de begroting en het jaarrapport, zal er dit jaar ook een laatste stand van zaken gegeven worden over de omzetting van de CSRD-richtlijn in België.

De academische zitting, vanaf 11 uur, staat dit jaar volledig in het teken van Artificiële Intelligentie. Drie gerenommeerde specialisten zullen dieper ingaan op de toekomstmogelijkheden die de AI-technologie voor de bedrijfsrevisor biedt: Digital Transformation Strategist Aurélie Couvreur en de professoren Eddy Cardinaels en Judith Künneke  van de Universiteit Tilburg.

Na de Algemene Vergadering wordt u vriendelijk uitgenodigd op de traditionele Walking Lunch.

De volledige agenda van de algemene vergadering, een model van volmacht, de notulen van de Algemene Vergadering van 2023, de lijst met kandidaten voor de verkiezing van een commissaris en de financiële documenten vindt u hieronder. 

Bedrijfsrevisoren en stagiairs kunnen zich hier inschrijven.

Gerelateerd

Update privacybeleid IBR

Voormalig IBR-voorzitter André Hoste overleden

Mededeling 2024/08: Assuranceopdracht over de duurzaamheidsinformatie - Algemene Vergadering 2024