17 februari 2023

Bron : Vlerick Business School

 

Doelstelling

Het Centre for Mergers, Acquisitions and Buyouts van Vlerick Business School ontwikkelt en verspreidt kennis over best practices op het gebied van fusies en overnames - van het ontstaan tot de afronding van een deal, van financiering tot integratie. Daartoe brengt het jaarlijks de Belgische markt van fusies en overnames (M&A) in kaart door verschillende experts te bevragen.

Methode

De vragenlijst bestaat uit een beperkt aantal meerkeuze- en open vragen. De vragen hebben betrekking op het algemene klimaat, de financiering en de dealmaking van fusies en overnames in België. In dit onderzoek omvatten M&A transacties naast traditionele M&A's ook buy-outs, buy-ins en andere vormen van bedrijfsoverdrachten (maar geen IPO's).

Het invullen van de enquête neemt niet meer dan 15 minuten van uw tijd in beslag (Link naar de enquête: https://vlerick.eu.qualtrics.https://vlerick.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eDKTI40OxTFXCey

Deadline is 5 maart 2023.

Rapport

Op basis van de resultaten zal een rapport worden geschreven. Alle individuele gegevens uit deze studie zijn vertrouwelijk. Alleen geaggregeerde resultaten zullen worden gerapporteerd.

Wij danken u voor uw deelname aan dit onderzoek en kijken ernaar uit de resultaten met u te delen!

Als u vragen heeft over de monitor, kunt u altijd mailen naar mathieu.luypaert@vlerick.com.

 


Gerelateerd

Waardering van ondernemingen: aandachtspunten

Vincent De Wulf, bedrijfsrevisor

Boekhoudkundige evolutie en waardering van vrijwillig voor een vereniging of stichting verrichte diensten

Fernand Maillard, bedrijfsrevisor

Heeft de daling van de rentevoeten invloed op de waarde van bedrijven?