11 april 2023

De Algemene Vergadering van het IBR vindt dit jaar fysiek plaats op vrijdag 28 april 2023 om 8u30 (onthaal vanaf 8u) in het auditorium van BNP Paribas Fortis, Kanselarijstraat 1, 1000 Brussel.

De administratieve zitting vangt aan om 8u30. Naast de traditionele voorstelling van de rekeningen, de begroting en het jaarverslag zullen ook dit jaar de vertegenwoordigers van de Jongerenraad een verslag van hun activiteiten presenteren.

Tijdens de academische zitting, vanaf 11u, bekijken we eerst de resultaten van een enquête die de Universiteit Gent recent voerde omtrent de bekendheid en de perceptie van het beroep van bedrijfsrevisor. Daarna verwelkomen we twee Keynote sprekers: enerzijds Jan Denys, arbeidsmarkspecialist bij Randstad, over de krapte op de arbeidsmarkt en de ‘War for talent’ en anderzijds Séverine Waterbley, voorzitter van de FOD Economie, over de aantrekkelijkheid van het beroep.

Na de algemene vergadering wordt u vriendelijk uitgenodigd op de traditionele Walking Lunch.

De volledige agenda van de algemene vergadering, een model van volmacht, de notulen van de Algemene Vergadering van 2022, de financiële documenten en de lijst met kandidaten voor de verkiezingen vindt u hieronder. 

Inschrijven voor de Algemene Vergadering kan hier.

Gerelateerd

Pleidooi voor een correcte inning van de veranderlijke bijdrage door het Instituut

Charles-Henri de Streel, bedrijfsrevisor, Raadslid van het IBR
Christophe D’hondt, Diensthoofd Boekhouding & ICT van het IBR

IBR & ITAA verhuizen naar Phoenixgebouw

Voormalig IBR-raadslid Eric Mathay overleden