22 oktober 2021

Van 15 tot 21 november 2021 organiseert SOWALFIN het jaarlijkse evenement “Semaine de la transmission” (de week van de bedrijfsoverdracht) waarbij gedurende één week alle geïnteresseerden de gelegenheid krijgen om evenementen bij te wonen die verband houden met het thema bedrijfsoverdracht.

Dit jaar zal het IBR voor het eerst aan dit evenement deelnemen via een onlinepresentatie die zal plaatsvinden op woensdag 17 november 2021 om 18.00 uur en gemodereerd door Vincent DEWULF (bedrijfsrevisor en voorzitter van de subcommissie "waarderingen") en Christophe REMON (bedrijfsrevisor en lid van de commissie SME/SMP). Deze presentatie zal uitsluitend in het Frans plaatsvinden.

In een alsmaar divers wordende markt van bedrijfsoverdrachten wordt de kennis van de bedrijfsrevisoren vaak onderschat. Met een onlinepresentatie getiteld "De toegevoegde waarde van de bedrijfsrevisor in het kader van overdrachten" zullen de bedrijfsrevisoren en IBR-leden Vincent DEWULF en Christophe REMON de kwaliteit en expertise benadrukken waarvoor die bedrijfsrevisoren garant staan in het kader van bedrijfsoverdrachten. Na de presentatie volgt er een korte vraag- en antwoordsessie waarbij de deelnemers hun vragen kunnen stellen om meer te weten te komen over de rol van de bedrijfsrevisor in de context van deze specifieke opdrachten.

Datum

Woensdag 17 november 2021 van 18.00 tot 20.00 uur

Inschrijven

Onlinepresentatie. Inschrijven kan via deze weblink.

Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving en aanvullende informatie.

Meer info

http://www.semainedelatransmission.be/fr

https://www.sowalfin.be/

Gerelateerd

Resultaten 2022 M&A Monitor: Belgische fusie- en overnamemarkt piekt, maar toekomst is onzeker

Je bent trots op je beroep als bedrijfsrevisor en je wil graag een officiële erkenning? Word laureaat/laureate van de arbeid! Deadline inschrijving verlengd tot 31/3/2022

Nieuwe brochure: (i)vzw’s en stichtingen: meerwaarde van de tussenkomst van de bedrijfsrevisor