28 januari 2022

Het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) en het Informatiecentrum voor het Bedrijfsrevisoraat (ICCI) zijn twee afzonderlijke entiteiten met elk een eigen website. Dat betekent dan ook dat veel nuttige informatie over twee verschillende platformen verspreid is. Veel bedrijfsrevisoren, stagiairs en andere externe gebruikers geven aan dat ze twee keer moeten zoeken omdat ze vaak niet weten op welke website de gewenste informatie zich bevindt.

Dit probleem is nu met een nieuwe zoekmotor verholpen. Voortaan is het mogelijk om via de zoekmotor op de IBR-website de hele content van de IBR- én de ICCI-website te doorzoeken. Ook op de ICCI-website is de inhoud van beide websites doorzoekbaar.

Aan de hand van filters aan de linkerkant van de resultatenlijst kan de zoekactie naar eigen wens worden verfijnd. De resultaten worden via een duidelijk kleurverschil (blauw voor IBR en groen voor ICCI) van elkaar onderscheiden.

 

We zijn ervan overtuigd dat deze belangrijke aanpassing zal tegemoetkomen aan een behoefte van velen en het toegankelijk stellen van onze informatie en publicaties een stuk eenvoudiger zal maken.

 

Gerelateerd

Overzicht van de administratieve verplichtingen van de bedrijfsrevisoren voor het IBR en het CTR inzake de bijdrage in de werkingskosten van het IBR

Christophe D'hondt, diensthoofd IT & Boekhouding IBR

Ons beroep in de spotlights bij LN24

Algemene Vergadering van 28 april 2023: slottoespraak van voorzitter Patrick Van Impe