28 januari 2022

Het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR) en het Informatiecentrum voor het Bedrijfsrevisoraat (ICCI) zijn twee afzonderlijke entiteiten met elk een eigen website. Dat betekent dan ook dat veel nuttige informatie over twee verschillende platformen verspreid is. Veel bedrijfsrevisoren, stagiairs en andere externe gebruikers geven aan dat ze twee keer moeten zoeken omdat ze vaak niet weten op welke website de gewenste informatie zich bevindt.

Dit probleem is nu met een nieuwe zoekmotor verholpen. Voortaan is het mogelijk om via de zoekmotor op de IBR-website de hele content van de IBR- én de ICCI-website te doorzoeken. Ook op de ICCI-website is de inhoud van beide websites doorzoekbaar.

Aan de hand van filters aan de linkerkant van de resultatenlijst kan de zoekactie naar eigen wens worden verfijnd. De resultaten worden via een duidelijk kleurverschil (blauw voor IBR en groen voor ICCI) van elkaar onderscheiden.

 

We zijn ervan overtuigd dat deze belangrijke aanpassing zal tegemoetkomen aan een behoefte van velen en het toegankelijk stellen van onze informatie en publicaties een stuk eenvoudiger zal maken.

 

Gerelateerd

Het bedrijfsrevisoraat in de pers - Trends Talks met voorzitter Patrick Van Impe

ISA's correct en pragmatisch toepassen? Overzicht van de beschikbare tools

Stéphanie Quintart, adviseur IBR

Dag van het revisoraat 2022: slotspeech van de voorzitter